Stage Partnership & Events (voorjaar 2021)
Mediahuis Limburg
Antwerpen, Belgium
3 dagen geleden

Bij Mediahuis zoeken we ...

 • een Stagiair Partnerships & Events voor De Standaard . En we denken dat jij de ideale kandidaat bent.
 • Want wie we nodig hebben,

  is iemand die er wil in vliegen. Iemand die nog op de studiebanken zit, maar eigenlijk niet kan wachten om de theorie aan de praktijk te toetsen.

  Waarom precies jij?

  Natuurlijk ken jij De Standaard, een van de grootste kranten van Vlaanderen. Het zeskoppige marketingteam kan iemand als jij goed gebruiken, onder meer omdat je een allrounder bent, snel wil leren en van aanpakken weet.

  Wat je stageopdracht inhoudt, valt niet zomaar in één-twee-drie uit te leggen. Je maakt deel uit van het team Partnerships & Events en werkt mee aan evenementen zoals Het Grootste Licht van De Standaard.

  Je andere opdrachten liggen in verschillende domeinen : lezersacties, loyalty en online marketing. Een greep uit je takenpakket : de coördinatie en opvolging van events, het opmaken van sponsorcontracten, campagnebriefings opstellen, mediaplannen uitwerken, online wedstrijden opvolgen, enz.

  Doe je dat helemaal alleen? Tuurlijk niet, je collega’s zijn er om je te helpen. Maar je handje vasthouden, dat doen ze nu ook weer niet.

  Wat op je CV staat,

  is interessant, maar niet het allerbelangrijkste. Het is oké als je dit jaar afstudeert als master of bachelor in marketing, communicatie, of eventmanagement.

  Maar minstens zo belangrijk vinden wij jouw teamgeest, communicatietalent en stressbestendigheid. Je bent een echte doener, flexibel en je weet perfect wat er zoal in De Standaard staat.

  Je bent goed vertrouwd met courante MS office-toepassingen en voelt je als een vis in het water op sociale media. Je hebt een rijbewijs en kan minstens drie maanden stage in het voorjaar van 2021.

  Wat je terug krijgt, is ...

 • de kans om stage te lopen in een groot mediabedrijf, waar je veel kennis kan opdoen over het reilen en zeilen in een marketingteam;
 • de opportuniteit om te werken in een team waar je onmiddellijk veel mag doen, maar altijd kan rekenen op de steun van je stagebegeleider;
 • appreciatie, omdat je echt een meerwaarde bent voor het team en niet zomaar iemand die verplicht een tijdje komt meedraaien.
 • of deel deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier