AUSY - SAP Business Analyst
AUSY
Ardooie, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Bedrijf Sioen Industries is een gediversifieerde beursgenoteerde groep met een uitgebreid portfolio activiteiten en producten : spinnen, weven en coaten, confectie van technische kledij, productie van fijnchemicaliën en verwerking van technisch textiel.

Verticale en horizontale integratie, diversificatie en permanente groei zijn een solide basis voor een beloftevolle toekomst.

Je komt terecht in de IT afdeling. Deze afdeling in Ardooie is net zoals HR, Finance, Marketing, Social en Legal een "Shared Service", overkoepelend voor alle bedrijven van de Sioen groep.

Jouw uitdaging Je staat in voor de analyse van de business processen en vertaling naar een efficiënte SAP opzet, in samenwerking met het SAP Logistiek team.

Je bent verantwoordelijk voor het volledige implementatieproces van ontwerp, implementatie, documentatie, testen en uitrol tot en met de gebruikerstraining en -

ondersteuning. Jouw kwaliteiten Je hebt een bewezen expertise in één van de logistieke domeinen (PP, QM, SD, LE en MM) en de integratie daarvan met de andere modules.

Je hebt en 'no-nonsense' analytische, flexibele en pragmatische aanpak en je gaat geen uitdaging uit de weg. Je hebt een vlotte kennis Nederlands, Engels en Frans.

Kennis Duits is een pluspunt. Je hebt enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Ervaring met FICO is een pluspunt.

Het aanbod Een functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid en autonomie binnen een snel groeiende en financieel sterke groep.

Een informele en open werksfeer waarin je alle kansen krijgt jezelf te ontplooien. Een verloning aangepast aan jouw kennis en ervaring, inclusief maaltijdcheques, groepsverzekering en mogelijkheid tot flexibele uren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier