Metser diener
Accent
Oostmalle, BE
4 dagen geleden

Onze klant is al jaren een gekende naam in de Kempen en ondertussen ook ver daarbuiten. Zij zijn een pionier-aannemer met een langetermijnfocus : een zeer lange traditie én een focus op de toekomst.

Ze gaan voor totaaloplossingen dankzij intense samenwerkingen op lange termijn met een ijzersterk netwerk. Van een pure aannemer zijn zij geëvolueerd naar een dienstverlener .

Ze geloven sterk in het aanbieden en uitdenken van totaaloplossingen. Daardoor zijn zij koploper in het werken in bouwteam en in PPS-projecten.

Bij onze klant kom je terecht in een moderne organisatieUiteraard zijn het de mensen die van projecten een succes maken. Daarom ondersteunen en begeleiden ze hen zo goed mogelijk.

Dit doen ze vanuit een vlakke organisatie met een breed en betrokken directieteam. Dit zorgt voor gedragen beslissingen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel op alle niveaus.

Onze klant is er trots op dat er een hoge betrokkenheid is bij het hele team. Ze streven er continu naar om de kwaliteit en doeltreffendheid verder te verhogen.

Veel van hun klanten zijn al decennia klant en komen keer op keer bij hen terug met hun bouwplannen.Uiteraard wil onze klant op elk moment maximaal kunnen blijven inspelen op de veranderende behoeften van klanten.

Daarom investeren ze continu in nieuwe technieken en technologieën.Deze manier van werken heeft voor een niet aflatende groei gezorgd sinds 1990.

Functiebeschrijving

Voor een van onze metsers ploegen uit OOSTMALLE zijn we op zoek naar een : DienderJe komt terecht in een ploeg met aan het hoofd een gedreven ploegbaas met 17 jaar anciënniteit.

De overige collega's zorgen voor een gezonde mix van ervaring en jong bloed.Je takenpakket ziet er als volgt uit : Je staat in voor het klaarmaken van materialen voor de metserploeg.

Dit houdt in het maken van mortel / lijm, stenen zagen,...Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...)De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...)Werken met de bouwkraan

Functie-eisen

Je volgde een bouwopleiding of hebt reeds ervaring in de bouwOok als je geen kennis of ervaring in de bouw hebt, kom je in aanmerking voor deze vacature.

Zolang je maar gemotiveerd bent om de bouwstiel te leren!Je werkt graag in teamJe hebt oog voor veiligheid, orde en netheidErvaring met bouwkraan is een pluspunt, maar zeker geen vereiste.

In dat geval bieden we deze opleiding gewoon aan.Je bent woonachtig in regio Oostmalle

Arbeidsvoorwaarden

Een boeiende job in een dynamische ondernemingVoltijds contractEen loon volgens de regelgeving in de bouwsectormaaltijdcheques

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier