Industrieel Elektricien
Accent
Gent, BE
5 dagen geleden

Dit bedrijf situeert zich in deelektrotechnische sector en staat gekend voor kwaliteit veiligheiden een multicultureel geori nteerd teamwork.

Je komt terecht in eendynamisch familiebedrijf bestaande uit ruim 300 medewerkers. Hierwordt steeds gezorgd voor een uitdagende en gevarieerde jobinhoudmet ruimte voor groei dankzij opleiding kwalificaties en ervaring.

Daarnaast worden nieuwe medewerkers steeds opgevangen door eenpeter of mete en wordt er een on-the-job opleidingvoorzien.

Functiebeschrijving

Alsindustrieel elektricien plaats je elektrische en elektrotechnischeinstallaties in gebouwen voor diverse klanten in de industrietertiaire en priv sector.

Je plaatst databekabeling en beveiligingzowel in de industri le als in de priv sector. Je voorziet ofvernieuwt de elektriciteit op campings.

Je staat in voor hetplaatsen van kerstverlichting in de verschillende steden en dorpenwaar wij hiervoor verantwoordelijk zijn.

Daarnaast voer je ookkleine elektrische klusjes uit binnen het bedrijfzelf.

Functie-eisen

 • Beschiktover een sterke basiskennis elektriciteit
 • rijbewijs C is een pluspunt
 • Nederlandstalig
 • Arbeidsvoorwaarden

  Jehebt een diploma secondair onderwijs in een technische richting Jebeschikt over een sterke basiskennis elektriciteit Rijbewijs C iseen pluspunt Je spreekt vlot Nederland

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier