AZ Accountant
Conessence
Antwerp, Wilrijk, Belgium
4 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Voor onze klant, een internationale speler met vestiging in Wilrijk, zijn we op zoek naar een AZ Accountant Als AZ Accountant ben je verantwoordelijk voor : Het inboeken van aan- en verkoopfacturen Het inboeken van bankenuittreksels De dagelijkse opvolging en het up-to-date houden van de klanten- en leveranciersboekhouding Het uitvoeren van de wekelijkse betalingen in Isabel De opmaak en controle van de BTW- en intracommunautaire aangiftes De rapportage voor het lokaal management en de internationale holding Het verlenen van assistentie bij : De halfjaarlijkse audits De maandafsluiting de maandelijkse, kwartaal een jaarafrekening Je bent in het bezit van een bachelor diploma of graduaat boekhouding, of gelijkgesteld door ervaring Je bent een echte teamplayer die zowel in groep als zelfstandig aan de slag kan gaan Je denkt proactief en bent een echte hands-on probleemoplosser Je hebt een goeie kennis van de courante MS Office programma's en een goeie kennis Excel Naast een goeie kennis Nederlands heb je een goeie kennis van het Engels Je krijgt een mooi bruto salarispakket, aangevuld met tal van voordelen zoals : Maaltijdcheques van 8 euro zodat je tijdens de middag zonder zorgen een heerlijke lunch kan kopen Een mooie groepsverzekering Een hospitalisatieverzekering die je hopelijk niet nodig zal hebben E.

 • Rapporteren, Betalingen, Klantenboekhouding, Boekhouding, Engelse taal, Management, Audits, MS Office Suite, MS Excel, Nederlands Originele vacature is te vinden op StepStone.
 • be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

  be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

  be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier