Bezorger - student maand juli (m/v) Gent
Unique
GENT
2 dagen geleden
source : Student.be
 • Jouw taken : bull;Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. bull;
 • Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. bull;Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd.

  bull;Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. bull;Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen.

  Hoe je dat aanpaktbull;Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach.

  bull;Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. bull;Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert.

  Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. bull;Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op.

  Teambull;Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier