Dakwerker (geen ervaring vereist) (m/v)
Konvert Construct Houthalen
Bree, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een bedrijf gespecialiseerd in daken is Konvert Construct op zoek naar een dakwerker met of zonder ervaring. U zal instaan voor het plaatsen van platte- en hellende daken.

Ook zink- en timmerwerken horen hier bij. Heb je een grote dosis motivatie? Heb je geen last van hoogtevrees? En ben je op zoek naar een toffe job binnen een stabiel bedrijf?

Neem dan vandaag nog contact met ons op! houthalen.construct konvert.be of 011 / 60.33.67

Aanbod

Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, ). Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen.

Een dampscherm en isolatiemateriaal op een plat dak plaatsen. De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal.

Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...). De ondergrond van een plat dak voorbereiden voor het afdichten.

Dakbedekkings- en afdichtingstoebehoren tekenen en ontwerpen (nokribben, dakgoten, afvoerpijpen voor regenwater, schoorstenen, dakvensters, ).

Dakstenen (lauze, gneis, ) op maat brengen en op het dakgewelf plaatsen. Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen.

Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen. Dakbedekkingselementen plaatsen : Steen (lauze, ...). Dakbedekkingselementen plaatsen : Leisteen.

Dakbedekkingselementen plaatsen : Hout. Dakbedekkingselementen plaatsen : Dakpannen. Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten

 • Je komt terecht in een zeer dynamisch bedrijf met een familiale werksfeer
 • Loon volgens bouwbarema's (PC124)
 • Werven voornamelijk binnen Limburg (90%)
 • Optie vast contract na positieve interim periode
 • Vereiste kwalificaties

 • Geen hoogtevrees
 • Geen fysieke klachten
 • Positieve werkmentaliteit
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier