E-commerce Specialist
SAM Recruitment
Antwerpen, Antwerp, BE
3 dagen geleden
source : Monster

E-commerce Specialist Wat ga je doen? Als E-commerce Specialist ga jij aan de slag binnen deze veelzijdige functie. Zo houd jij je bezig met het optimaliseren van de website en webshop en ben je sterk op vlak van SEO.

Ook zorg jij natuurlijk voor de juiste CRO-campagnes middels SEA / SEM. Daarnaast heb je kennis van UX, Graphic Design en kun je de Customer Journey verbeteren.

Al deze facetten zijn er natuurlijk op gericht om de E-commerce te doen boosten! Is deze veelzijdigheid een uitdaging voor jou?

Natuurlijk is het niet erg als je op een van de vlakken wat minder scoort. Binnen dit bedrijf is er ruimte voor jouw ontwikkeling.

Natuurlijk breng je wel al een schat aan ervaring mee. En natuurlijk doe je niet al deze taken alleen, je werkt samen met twee collega s zodat je kunt sparren en van elkaar kan leren.

In the end is het uiteraard ook belangrijk dat je resultaatgericht aan de slag gaat! Vandaar dat jouw (google) analytics altijd on-point staan. Wat wordt jou geboden?

 • Een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring
 • Onderdeel zijn van dit hechte sterke team!
 • Online meebouwen aan dit prachtige bedrijf, met een gevestigde waarde
 • Een plek waar je je kan blijven ontwikkelen Wat wordt er van jou verwacht?
 • Je hebt ten minste 3 jaar ervaring op vlak van digital marketing
 • Je hebt een sterke drive en een energieke persoonlijkheid
 • Je hebt een hart voor E-commerce
 • Je spreekt perfect Nederlands en Engels (andere talen zijn een dikke plus) Waar ga je werken? Bij dit bedrijf in de design sector is de cultuur super aangenaam en kan jij ook jezelf zijn.
 • Er is ruimte voor gezelligheid, maar ook een goede focus op de business. Het team is dynamisch, jong van geest en er heerst een gezonde cultuur waarin jij je kan blijven ontwikkelen.

  Er is ook een stevige dosis ambitie, drive en energie aanwezig en ruimte voor een nieuw teamlid die zich hierin kan vinden.

  Heb jij zin om je bij deze hechte groep te voegen? En ben je niet vies van het aanpakken van verschillende marketing taken, TOP! Meteen even solliciteren.

  Meer informatie of direct solliciteren? Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via lisa.

  klok samrecruitment.be of +32 (0)38 082 945. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature?

  Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen. Locatie Antwerpen, 2000 Contactpersoon Lisa Klok Recruitment Consultant Gespecialiseerd in online Marketing Professionals lisa.klok samrecruitment.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier