ALLROUND TECHNIEKER | RUWE OMGEVING | ELEKTRICITEIT - MECHANICA - PLC
Manpower
Grobbendonk
3 dagen geleden

Job Description

Als storingstechnieker ben je gepassioneerd door reparatie en onderhoud van machines en andere technische installaties. Deze bevinden zich in onze productieafdeling.

Daarnaast is er ook nog de betoncentrale waar van tijd tot tijd depannages dienen te gebeuren.

Je bent verantwoordelijk voor het vlotte technische verloop van de productie. Door een tijdig ingrijpen bij storingen kan je een vlot proces garanderen.

Dit betekent dat je in overleg ook optimalisaties doet aan de apparatuur.

Je lost storingen in het machinepark op en voert ook enkele onderhoudstaken uit. Zowel preventief als curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket.

Hiervoor doe je beroep op je brede technische bagage (eektrisch / mechanisch / PLC)

Dit doe je steeds tijdens de vaste nacht.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een internationaal productiebedrijf en gekende speler binnen de betonindustrie. Voor de vestiging te Grobbendonk zijn we op zoek naar een storingstechnieker (m / v) voor de vaste nacht om het machineparkt draaiende te houden

Candidate Profile

Je hebt ten minste een technische opleiding genoten (A2 / A3) en weet dit aan te vullen met relevante ervaring.

Uiteraard ben je gebeten door techniek (elektriciteit, mechanica, pneumatica en hydraulica) en wil je jezelf volledig ontplooien in een uitdagende werkomgeving.

Het uitlezen en oplossen van kleine fouten in PLC Siemens 7 is geen onbekende materie.

Werken onder een gezonde dosis stress in geval van storingen maakt je scherp.

Client Offer

Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een familiebedrijf met open communicatie. Van operator op de werkvloer tot zaakvoerder.

De deur van iedereen staat voor iedereen steeds open.

Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatie- & groepsverzekering, maaltijdcheques) alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring.

Heb je zelf nood aan specifieke trainingen of bijscholingen? Ook dit voorziet onze klant om jouw zo optimaal mogelijk je functie te kunnen laten uitvoeren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier