JURIST
Notaris
Lokeren, Belgium
3 dagen geleden

Functieomschrijving :

U beheert zelfstandig uw dossiers in verschillende materies. U staat in voor de voorbereiding van diverse akten. U krijgt bijstand waar nodig van de notaris en collega’s.

Werkomgeving :

U maakt deel uit van een jong, enthousiast en dynamisch team .

U werkt in een modern ingericht open kantoor gelegen in het centrum van Lokeren, eenvoudig bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

Het kantoor is voorzien van alle moderne communicatiemiddelen en computers.

Wij vragen :

Een enthousiaste jurist voor onmiddellijke indiensttreding en duurzame samenwerking. U kan gemotiveerd en zelfstandig werken.

U volgt de wijzigende wetgeving op en past deze ook toe in de praktijk. U bent discreet, proactief, nauwkeurig, ijverig en stressbestendig.

Bij voorkeur heeft U reeds ervaring in het notariaat.

Wij bieden :

 • Wij zorgen voor een goede balans tussen privé en werk door de mogelijkheid te bieden om uren zodanig te organiseren dat u een vrije halve dag heeft.
 • Wij zorgen voor een ambitieuze doch gemoedelijke collegiale werksfeer .
 • U heeft de mogelijkheden tot het volgen van bijscholingen in het kader van Uw gevarieerd takenpakket.
 • U ontvangt een correcte verloning alsook extralegale voordelen eigen aan het notariaat zoals onder meer hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier