Technieker Kabels en Lijnen
Elia Group
Gembloux, BE
6 dagen geleden

Functiebeschrijving

Al de energie die je thuis ontvangt, wordt langs het Elia-net vervoerd. Het maakt niet uit of de elektriciteit nu van windmolens in de Noordzee komt of van kerncentrales in België of elders.

Daarom moet de grootste zorg besteed worden aan de technische assets waaruit dit net is samengesteld.

Wij beschikken over een van de meest betrouwbare netten van Europa. Dat hebben we te danken aan het goede onderhoud van het net.

En doen zich ondanks alles toch problemen voor, dan staan onze technici klaar om de herstellingen uit te voeren. Dankzij hen kunnen wij 24 uur op 24 het transport van de elektriciteit waarborgen.

De functie van technicus omvat uiterst gevarieerde activiteiten. Om de activiteiten in de provincies van Luik, Namen en Luxemburg te verzekeren, is Elia op zoek naar technici voor het volgende departement :

 • De teams van Linear Assets & Structures’ zijn technici die het net regelmatig patrouilleren, de recurrente metingen beheren, alsook voor de dringende en curatieve interventies instaan.
 • De taken van deze functie zijn ook zeer gevarieerd en deze technici komen regelmatig in contact met de bevolking. Zij zorgen voor de ondergrondse kabels en de luchtlijnen.

  Ze mogen voor geen kleintje vervaard zijn, want ze moeten soms wel 50 meter hoog klimmen om de vaststellingen te doen en de herstellingen uit te voeren.

  Rekening houdend met hun persoonlijke belangstelling en ambities biedt Elia zijn werknemers de mogelijkheid om tussen de teams te evolueren, andere meer technisch-administratieve taken te vervullen of in de dispatching te werken waar het net gecontroleerd en bestuurd wordt.

  Zo is het mogelijk om een zeer gevarieerde carrière uit te bouwen en een ruime technische expertise binnen de sector te verwerven.

  Een andere groeimogelijkheid is je specialiseren in een specifieke activiteit en binnen je domein evolueren naar een functie van technisch expert.

  Jouw profiel

 • Je bezit een diploma van bachelor of hoger technisch onderwijs richting elektriciteit of elektromechanica.
 • Expertise en ervaring binnen de sector zijn uiteraard gewenste kwaliteiten.
 • Je hecht veel belang aan veiligheid.
 • Je hebt een goede analytische en synthetische geest.
 • Je hebt een passie voor bovengrondse lijnen en / of ondergrondse kabels.
 • Je bent gemotiveerd, werkt graag in groepsverband en bent bereid om een grote uitdaging aan te gaan.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Je bent bereid je te verplaatsen in het Zuid-Oosten van het land (vooral in de provincies Namen Luik Luxemburg).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier