Service technieker
Accent
Hasselt, BE
2 dagen geleden

Onze klant is gestart in 1999 en heeft opvandaag meer dan 550 klantgerichte medewerkers. Zij bestaan uitgedreven en enthousiaste mensen die elke dag opnieuw technischeuitdagingen aangaan.

Wij zijn op zoek naar technische profielen diede uitdaging willen aangaan om d referentie bij uitstek te wordenvoor onze klant! Hoe ziet een werkdag bij onze klant eruit?

Jevertrekt van bij je thuis naar n van hun 460 klanten. Daar voerje onderhoudwerkzaamheden of montage-opdrachten uit. Je installeertof bouwt machines om.

Er zijn verschillende soorten projecten diemen afstemt op jouw persoonlijke kunnen, wensen en woonplaats.Doordat je reeds een aantal jaar ervaring hebt in de technische ofmechanische sector, weet je van aanpakken en hoe je de klantentevreden kunt stellen.

Jouw passie voor techniek motiveert je ombij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich teverplaatsen in een straal van 50 km rond jewoonplaats.

Functiebeschrijving

Alsservicetechnieker bijLogi-technicga je de baan op naar diverseklanten. Je installeert, herstelt storingen en vervangt hetmateriaal van een bekende ISP! Bij de installatie ben jijverantwoordelijk voor het ordelijk en proper plaatsen van hetmateriaal, de configuratie om zo de klant kwalitatief teondersteunen en de nodige info te geven.

Twijfel je of je dit welkan? Gn zorgen, wij voorzien eerst nog een doelgerichte opleidingwaarbij we verder bouwen op je basiskennis IT-netwerken enelektriciteit.

Functie-eisen

Zelfstandigwerken? Uiteraard Je hebt een basiskennis van IT-netwerken Je weetnog het een en het ander af van elektriciteit ook?

Super! Je kanmet de pc overweg? Handig meegenomen om de software pakketten tekunnen gebruiken! Je schrikt er niet voor terug om alleen de baanop te gaan Je komt graag in contact met nieuwe mensen Je bent inhet bezit van een rijbewijsB

Joboptie vast

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier