storingstechnieker met auto
Accent
Aalter, BE
12 uur geleden

De klant ontstond in 2015 uit een team vandoorwinterde outsourcing specialisten. Tijdens de eerste jarenfocuste de klant zich vooral op outsourcing van technischpersoneel.

Sinds midden 2017 beschikken ze ook over een team vanoutsourcing met een specialisatie in ICT, Retail en Engineering.Ten slotte zetten ze ook in op rondetechnologie waarmee zeverschillende industri le toepassingen veiliger en effici ntermaakt.

Vandaag zijn er meer dan 130 mensen actief De klantdiversifieerde zich door zijn gerichte aanpak die de basis vormtvoor langdurige samenwerkingen in vertrouwen, zowel vanuit eenklanten- alspersoneelsperspectief.

Functiebeschrijving

Alsstoringstechnieker help je mee om elektrische en mechanischestoringen op te lossen van allerlei productiemachines. Ookpreventief en curatief onderhoud behoren tot je takenpakket.

het isbelangrijk dat je meedenkt over het rendement van de productie optechnisch gebied en verbeteringenvoorstelt.

Functie-eisen

relevantewerkervaring ambitieus, veiligheidsbewust, betrokken en je kanzelfstandig werken je beschikt over een goede portieteamspirit

Arbeidsvoorwaarden

Stabielejob Zeer familiale werkomgeving Leuke extra'sTeambuildings

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier