schoonmaakmedewerker - ervaring met poetsmachine
Randstad
Lummen, Limburg
9 uur geleden

job description

Voor onze klant, een winkel in Lummen, zijn we op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je zal iedere dag werken van 6 uur tot 9 uur (maandag tem zaterdag).

Op dinsdag werk je van 6u30 tot 9u30. Op donderdag heb je een vrije dag.Je takenpakket bestaat uit het schoon en net houden van de winkel.

Bovendien heb je een eerste relevante ervaring opgedaan met een poetsmachine, omdat je hier dagelijks mee zal werken.

qualification

 • Je wil werken in dagdienst- Je bent bewust op zoek naar een deeltijdse job- Je hebt een eerste relevante ervaring in de schoonmaak- Je hebt een eerste relevante ervaring met de poetsmachine- Je raakt vlot op je werkplek- Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands Wij bieden - Een job op lange termijn in dagdienst - Een marktconform loon (€12,43) - Een aangename werkomgeving
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier