CTG - IT Recruiter
CTG
Diegem, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

CTG België is voor haar kantoor in Diegem op zoek naar een ervaren IT Recruiter. Functieomschrijving Samen met je collega-recruiters ben je verantwoordelijk voor het behalen van de rekruteringstargets voor CTG België.

Voor ons departement "Application Solutions" verzorg je de volledige rekruteringscyclus van profielbepaling, searchen van kandidaten tot aanwerving.

Je houdt contact met de kandidaten in je netwerk en bouwt je netwerk verder uit. Afhankelijk van je competenties en interesses krijg je de kans om binnen ons Agile HR-team een bijkomende rol op te nemen.

oor senior recruiters bestaat de mogelijkheid om, naast het aanwerven, de consultants ook verder op te volgen en te begeleiden in hun carrière binnen CTG.

Profiel Vlotte, gedreven en enthousiaste Recruiter, ervaren in het selecteren en aanwerven van mobile, full stack, backend, Web- en cloud developers, Scrum masters, Agile coaches, analisten en project managers.

Termen als .NET, C#, Python, Angular, Azure, O365, Agile en Scrum zijn jou niet onbekend, sterker nog, je kan ze plaatsen en koppelen aan de bovenstaande profielen.

Je bent in staat om zelfstandig de vooropgestelde rekruteringdoelstellingen van ons Application Solutions team in te vullen.

Het schrijven van vacatures is voor jou een fluitje van een cent, dit zowel in het Nederlands als het Engels. Kennis van het Frans en ervaring met SEM (SEO & SEA) is geen must maar zijn interessante competenties die we binnen ons team zeker kunnen gebruiken.

Wij bieden je Een boeiende en uitdagende job binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België".

Een aantrekkelijk salarispakket waaronder een brutosalaris, bonusregeling, representatievergoeding, bedrijfswagen, 34 vakantiedagen, maaltijdvergoeding en een groepsverzekering.

Een bedrijfscultuur gekenmerkt door een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers. Enthousiast over onze vacature? Bezorg ons vandaag nog je CV en motivatiebrief via onderstaande knop.

Je krijgt van ons binnen de week feedback over je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier