OPERATOR VOLAUTOMATISCHE LASINSTALLATIE | BETONPRODUCTIE KEMPEN
Manpower
Grobbendonk
5 dagen geleden

Job Description

De kernactiviteit van dit bedrijf is de productie van prefab betonnen onderdelen gaande van muurwanden tot vloerplaten. De platen worden geproduceerd door het storten van beton in voor geprepareerde bekistingen in combinatie met metalen funderingen.

Om deze werken te ondersteunen werd een hoogtechnologische lasinstallatie aangeschaft en het is jouw taak om deze draaiende te houden en de benodigde materialen aan te brengen.

In geval van technische storingen probeer je zelf een analyse te maken van de problemen om vervolgens de juiste persoon van de technische dienst te kunnen verwittigen.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een bloeiende firma in de productie van prefab betonnen onderdelen. Met de komst van een geheel nieuwe productiehal is er nood aan extra personeel.

Momenteel zijn we concreet op zoek naar een operator voor een volautomatische lasinstallatie.

Candidate Profile

Om in aanmerking te komen voor deze job zijn er een aantal aspecten van belang. Je zal tewerkgesteld worden in een carrouselsysteem.

Dit houdt in dat wanneer één afdeling achterloopt het gehele productieproces wordt opgehouden. Om die reden is het belangrijk dat je zelf gemotiveerd bent om te werken en er ook een stevig werktempo aan over weet te houden.

Wat hierbij zeker van pas komt is een eerste ervaring binnen een productieomgeving.

Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring met de bouwindustrie maar dit is niet noodzakelijk. Ervaring in productie wel en waarmee je ook een stap voor hebt is een technisch diploma.

Dit is vooral relevant aangezien je in staat zal moeten zijn om de eerste technische problemen vast te kunnen stellen.

Client Offer

Er wordt jou een zeer mooi marktconform (tot hoog) loon aangeboden met aanvullend een aantal extralegale voordelen. Hiernaast krijg je ook een extra (sectorgebonden) vakantiedag.

Naast de interessante verloning voel zal je je bij onze klant ook van dag één meteen thuis voelen. Dit omwille van de familiale sfeer waar ieders zijn deur openstaat.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en wil jij graag een deel uitmaken van groep met fijne collega's!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier