Ago IT - IT Recruiter
Ago IT
Ghent, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Context Voor ons kantoor Gent IT zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Je werkt in eerste instantie 6 à 9 maand vanuit ons kantoor te Kortrijk om dan de overstap te maken naar Gent.

Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van verschillende profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en diverse databanken om op zoek te gaan naar kandidaten.

Jobomschrijving Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten.

Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden.

Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe. Vereisten Je beschikt over een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt hebt interesse of affiniteit met IT. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Je bent communicatief sterk, met een degelijke administratieve aanleg en je telefoneert graag.

Je bent commercieel ingesteld en gaat altijd tot het uiterste om je doelen te bereiken. Kortom, je bent een people person die zeer snel en spontaan nieuwe contacten legt.

Aanbod Bij AGO Jobs&HR kom je terecht in een no-nonsense, groeiende en ambitieuze onderneming waar je de ruimte krijgt voor authenticiteit en zelfontplooiing.

Wij begeleiden onze nieuwe medewerkers met een on-boarding traject en zorgen op die manier voor een optimale medewerkersbeleving.

Wij bieden jou een aantrekkelijk verloningspakket, extra legale voordelen (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ...) en 12 ADV dagen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier