All-Round Engineer
-1
Antwerpen, Geel
2 dagen geleden

Voor de ondersteuning van het engineering-team van onze klant zoeken wij een All-round engineer.Wij zijn op zoek naar kandidaten met een senior profiel (minimum 5-tal jaar ervaring, dus geen schoolverlaters).

Functieomschrijving All Round Engineer : Als All Round engineer maak je deel uit van de project engineeringsgroep. Deze afdeling beheert de Capex investeringen en kleine projecten.

In deze functie word je medeverantwoordelijk voor diverse projecten en rapporteert aan de respectievelijk project engineer / manager.

Je draagt bij aan het volledig technisch ontwerp en realisatie in al zijn aspecten.De hoofdtaak is het uitvoeren van diverse projecten, van uiteenlopende aard, en dit van de initiatiefase tot en met de uitvoeringsfase.

Eveneens dient de nodige aandacht te worden besteed aan de doorloop en oplevering in lijn met projectscope, planning en budget.

Functie-eisen : Bezit het vereiste werk- en studieniveau in de diverse disciplines.Niveau Master of Bachelor met voorkeur elektromechanicaNoties van civiel is een pluspuntMinimale ervaring in gelijkaardige functie bedraagt minimaal 5 jaar.

Beheerst Autocad.Kennis Eplan is een surplus.Kennis van Office inclusief MS-ProjectKennis van procestechnieken / equipment piping diverse staalstructuren inclusief de hieraan gerelateerde normen en richtlijnen.

Kennis van civiel is een troef.Kennis van PED Machinerichtlijn CE SIL ATEXBeschikt over voldoende materiaalkennis inclusief de gedragingen van deze materialen in specifieke omgevingenMaakt de nodige SAP-kennis en methodieken (procedures en instructies) toegepast op de afdeling eigen.

Beheert mee de projectmappen.Beschikt over de nodige kennis van hydro en pyro-processen.Kan PFD ontwerpen / opstellen, calculeren en analyserenKan P&ID’s ontwerpen / opstellen en analyserenMaakt de nodige berekeningen en zorgt voor de realisatie van de benodigde conceptplannen en eventueel uitvoeringsplannen.

Controle van uitvoeringsplannen, technische fiches en rekennota’s (inclusief afrekeningen) van contractanten.Organiseren, voorzitten en verslaggeving van allerlei projectvergaderingenOpstellen van gedetailleerde specificaties, lastenboeken, bestekken en meetstaten voor ramingen, offerteaanvraag en bestelling.

Opstellen en analyseren van bidtabs (technisch vergelijk van offertes) en planningenOpstellen, evalueren en analyseren van risicostudies (Process uitvoering etc)De belangrijkste, bedrijfskundige en juridische aspecten van de disciplines onderkennenTegenstrijdige specificaties en randvoorwaarden verzoenen in een kwaliteitsvol en innovatief proces of ontwerpAandacht hebben voor de volledige levenscyclus gerelateerd aan de nodige inspecties / onderhoud en bewakingsmethodes inclusief opstellen van inspectieplannenJe stuurt zowel interne als externe inspecteurs bij het uitvoeren van hun inspectietakenBewaakt timing / scope en budget en werkt hierbij gestructureerd.

Affiniteit met mensen en uitmuntende communicatie vaardigheden.Goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken, schrijven, lezen)Nodige kennis van Engels (Duits en Frans zijn een meerwaarde).

Overlegt gedurende het volledig project traject met uw directe en indirecte medewerkers.Kritisch reflecteren over eigen denken en handelen en de grenzen van de eigen competenties kennenDe evoluties in het vakdomein op de voet volgen en de eigen competenties verder ontwikkelen tot op expertniveauBlijk geven van doorzettingsvermogen, innovatiedrang en zin voor het creëren van meerwaarde 42547

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier