Service Technieker (Thermisch)
Accent
Wilrijk, BE
6 dagen geleden

Onze klant heeft in Wilrijk eenverkoopskantoor voor de Belux. In totaal zijn er 215 medewerkers inde binnen- enbuitendienst.

Functiebeschrijving

Jeverricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortimentvorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouwregio.

Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingenmaakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een vollediguitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelfverantwoordelijk voor de planning van jeafspraken.

Functie-eisen

Jekunt goed sleutelen en hebt bij voorkeur een grondige technischekennis van thermische motoren en / of hydraulica. Je bent opgeleid ineen technische richting en in het bezit van een diploma indiesel / benzine motoren, onderhoudstechnieken of gelijkwaardig doorervaring.

Kennis van heftrucks is handig, maar niet noodzakelijk,dat leren wij je wel tot in de puntjes. Je bent leergierig, kanzelfstandig werken, komt afspraken na en kan goed omgaan metveranderende omstandigheden.

Ook het samenwerken en communicerenmet klanten en collega's gaat je goedaf.

Arbeidsvoorwaarden

BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

Ons doel, samen met jou degepaste job vinden. Onze klant voorziet :

 • Vastcontract na geslaagde uitzendperiode
 • Glijdendewerkuren : starten tussen 7u30 en 9u30 en stoppen tussen 16u en 18u
 • 39u werkweek : dit geeft recht op 20 wettelijkevakantiedagen + 6 ADV dagen + 1 cadeau van het bedrijf
 • Vakantie is vrij op te nemen
 • Mooi brutoloon
 • Maaltijdcheques
 • Bij vastcontract : groeps- en hospitalisatieverzekering
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier