werfleider
Randstad
Antwerpen 3
12 uur geleden

job description

Je ben verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering en opvolging van één (of meerdere) project(en).Je staat in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering.

Je werkt hiervoor nauw samen met een team van collega's (Projectleiding, Ploegbazen en Arbeiders) maar stuurt ook onderaannemers aan.

Je controleert de kwaliteit en de maatvoering van de uitgevoerde werkenJe staat in voor het beheer van de leveringen, het bouwmateriaal en -

materieel op de werfHet schrikt je niet af om ook de nodige administratieve zaken uit te voeren Ons aanbod : We bieden je een uitdagende job met verantwoordelijkheid in een aantrekkelijke en snelgroeiende omgeving.

Je krijgt een contract van onbepaalde duur via Randstad met een vergoeding in functie van ervaring, inzet en kwaliteit aangevuld met een interessant pakket aan extralegale voordelen.

qualification

Je genoot een hogere bouwkundige opleiding (of gelijkwaardig door ervaring)Je beschikt over enkele jaren relevante ervaring met de aanwezige job-

gerelateerde vaardighedenJe kan goed overweg met de courante Office toepassingen, ervaring met tekenprogramma's is een pluspuntJe hecht veel belang aan kwalitatieve werken en volgt de richtlijnen op voor een veilige werkomgevingJe spreekt vlot Nederlands, ervaring Frans en / of Engels is een extra troefJe bent een zeer gedreven teamspeler, die op een zelfstandige manier opdrachten tot een goed einde kan brengenJe bent communicatief sterk, beschikt over de nodige portie assertiviteit en toont luisterbereidheid

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier