Medewerker Minnelijk Incasso
De Wilde & Baele
Gent, Belgium
27 dagen geleden

Jobomschrijving :

Samen met je collega’s sta je in voor een vlotte behandeling van de inkomende en uitgaande contacten ter invordering van de openstaande facturen voor onze cliënten.

Je zorgt ervoor dat de invorderingsprocessen optimaal worden uitgevoerd en garandeert zo een optimaal kwalitatieve dienstverlening.

 • Jouw takenpakket omvat daarbij o.a. het beheer van invorderingsdossiers of incasso-opdrachten; het verzorgen van in- en outbound contacten met de debiteuren zoals het oplossen van betwistingen, afspreken van afbetaalplannen;
 • het opvolgen van dossieragenda's; het verzorgen van de contacten met de dossierbeheerders van de cliënten, OCMW’s, advocatenkantoren

  Je profiel :

 • Je bent een oplossingsgerichte, stressbestendige onderhandelaar en beschikt over een gezonde dosis sociale voeling
 • Analytisch, resultaatgericht denken en graag zoeken naar de ideale antwoorden voor allerhande uitdagingen typeren je
 • Je drukt je mondeling en schriftelijk vlot uit in het Nederlands, het Frans en het Engels
 • Een opleiding en / of ervaring in een klantendienst of in de juridische of economische sector is een troef
 • Aanbod :

  Er wacht je een aantrekkelijke, stabiele job in een financieel gezond en familiaal bedrijf op mensenmaat. Een uitdagende werkomgeving bovendien waar je geruggesteund door een jong en sterk dynamisch team jouw sociaal vaardige en organisatorische talenten ten volle kunt uitspelen.

  Je kan daarbij rekenen op de nodige opleiding, coaching en een contract voor onbepaalde duur met een competitief vast salaris.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier