Persoperator (m/v)
Konvert Interim Maasmechelen
Lanaken, BE
5 dagen geleden

Profiel

Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator.Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het controleren van geproduceerde bakstenen, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte.

Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is?

Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket : - bedienen en instellen van machines - signaleren van storingen / defecten- uitvoeren van kleine reparties- uitvoeren van klein onderhoud zoals verwisselen van slijtdelen- melden en bespreken van storingen en kwaliteitsproblemen...

Aanbod

De grondstoftoevoer van de machines controlerenDe producten controleren. De machines, toestellen en randapparatuur schoonmaken en onderhouden.

Een eerste diagnose stellen bij storingenAanpassingen doorvoeren. Manuele productie- of verpakkingsbewerkingen, ... uitvoeren.

Onderdelen, machine-uitrustingen, monteren of demonteren. Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen.

Parameters invoeren (snelheid, debiet, temperatuur, )Het opstarten van de machine of lijn controleren. Voorraden opvolgenDe ontvangst van de producten controleren Wij bieden : - Een goede verloning met extralegale voordelen - De kans op een vast contract na een positieve interim-periode - Een plaatsje in een bedrijf van vaste waarde in de sector, alsook een bedrijf waar open communicatie heerst

Vereiste kwalificaties

 • Een enthousiaste en harde werker - Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en niet vies is om te werken in een stoffige omgeving - Je wilt overuren maken en 2 x / maand op zaterdag werken - Je beschikt over een goede technische kennis en / of je beschikt bij voorkeur over een A2 diploma in een technische richting - Je hebt bij voorkeur reeds ervaring opgedaan als operator of in de productie - Je bent stressbestendig, flexibel en betrouwbaar.
 • Je spreekt zeer goed Nederlands - Je beschikt over een stabiel CV
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier