orderpicker in twee ploegen
Randstad
Sint-Katelijne-Waver, Antwerpen
3 dagen geleden

job description

Is stilzitten niets voor jou? Zoek je een actieve job? Als Orderpicker steek je de hele dag de handen uit de mouwen.Orderpickers zijn een onmisbare schakel in het bevoorraden van onze klanten.

Je verzamelt de producten (groeten en fruit) in het magazijn en stapelt ze snel en ordelijk op paletten. Daarna worden ze verplaatst naar de laadplaatsen waar ze hun transport opwachten.

qualification

 • Je werkt in 2 ploegen en bent bereid 1 op 2 zaterdagen te werken- Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands- Je hebt geen problemen met fysiek werk- Je bent bereid te werken in een koude omgeving (2 en 12 ) Wij bieden jou : - een correcte verloning aangevuld met een ploegenpremie - na 130 dagen krijg je een loonsverhoging en maaltijdcheques - tijdens het werk mogelijkheid tot aankoop van allerlei slaatjes aan democratische prijzen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier