Business Analyst (M/V)
Over Ago
Waregem
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Een internationaal bedrijf in de omstreken van Waregem kijkt uit naar een senior business analyst. Jouw verantwoordelijkheid bestaat er in optimalisaties van processen en tools te voorzien met oog op de best mogelijke dienstverlening te bieden aan je collega’s.

Je staat ook in voor haalbaarheidsstudies uit te voeren van de mogelijks nieuwe informaticatoepassingen. Ook de validatie van nieuw ontwikkelde systemen valt onder jouw noemer als de leiding van projectmatige implementatie die daarop volgt.

Vereisten

Eerst en vooral kan je een eerste ervaring in een soortgelijke functie voorleggen en heb je eerder al functionele analyses uitgevoerd.

Als taalvaardig persoon kan je vlot in het Nederlands en Engels communiceren, indien je kennis van het Frans en Duits hebt, is dit zeker een pluspunt.

Verder ben je een teamplayer die de rust goed kan bewaren indien er zich stressvolle situaties zouden voordoen.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Engels
 • Je hebt een goede kennis van het Frans
 • Je hebt een goede kennis van het Duits
 • Aanbod

  Onze klant biedt een zelfstandige functie dat enige verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Dit binnen een innovatief en stabiel bedrijf.

  Je krijgt een contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket waarbij doorgroeimogelijkheden reëel zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier