Senior Lifestyle pr-consultant & influencer
RCA
Hasselt, Limburg, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Voor je B2C-klanten (focus op fmcg, lifestyle, fashion..) ben je een ervaren gids in de media- en influencerwereld. Je verzorgt de persrelaties, stelt creatieve pr-strategieën en -plannen op en stuurt die zowel proactief als reactief bij.

Daarbij speel je steeds alert in op trends en ad-hoc-communicatienoden. Je weet je klant steeds professioneel te adviseren en de relevante doelgroepen snel te identificeren.

Je organiseert creatieve persevents, persconferenties, persreizen en acties voor / met influencers die je tot in de puntjes verzorgt.

Je weet dat, naast de pers, de influencers even belangrijk zijn en je kent ze dan ook bij naam en toenaam.

Na je hogere opleiding heb je minimaal 7 jaar ervaring opgedaan in een pr-bureau of in een aanverwante sector. Heb je interesse in food en beverage, interieur, lifestyle en fashion?

Beschik je daarnaast ook nog eens over een vlotte pen en ben je tweetalig? Dan ben jij de man / vrouw die we zoeken. Alleszins vind je prima je weg in het medialandschap, zowel de traditionele als de nieuwe, elk met hun specifieke troeven en beperkingen.

Je werkt goed samen in een team, maar je kan ook zelfstandig je plan trekken.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier