QA Manager Food regio Antwerpen
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Antwerp, Antwerp
2 dagen geleden

QAManagerFoodVoor een organisatie in de voedingsmiddelenindustrie, in de omgeving van Antwerpen, is Morgan Green op zoek naar een QA Manager.

Vind jij het leuk om in de productie te komen, ben jij communicatief vaardig en denk jij in oplossingen? Lees dan snel door!Functieomschrijving : Als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor de algehele kwaliteitswaarboring en daarnaast geef je leiding aan 5 kwaliteitsmedewerkers.

Verantwoordelijkheden : Kwaliteitshandboek onderhoudenOndersteunen van productieKwaliteitsbewustzijn vergrotenKlachtafhandelingAuditsDocumentatieVerbetermethodieken Profiel : Als QA Manager beschik je over : Minimaal 4 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrieLeidinggevende ervaringMinimaal een HBO diploma in de richting van FoodJe beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift Bedrijfsomschrijving : Dit is een organisatie wat meerdere locaties heeft, de sfeer binnen het bedrijf is informeel en er heerst een open cultuur.

Dit is een organisatie wat zich bezig houd met zuivel producten. Aanbod : Goed salaris op basis van ervaringVeel vrijheidWerken voor een snelgroeiende organisatie Reageer nu Heb je interesse in de functie of wil je andere mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met Mathyos Garabet via 020-7979825 of druk op de sollicitatieknop hieronder!BBBH75484 159549883540284

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier