TEAMLEADER 2 PLOEGEN
Hays
Kortrijk, West-Vlaanderen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

In deze job als teamleader heb je de leiding over een afdeling binnen een grotere productie en stuur je 25 tot 30 medewerkers aan.

Je zorgt dat de producten vlot doorstromen en ziet toe op de efficiëntie van de montagewerkzaamheden. De productie- en personeelsplanning hou je daarbij nauwlettend in het oog en je stuurt bij waar nodig.

De aanvoer van grondstoffen en materialen alsook de communicatie met andere afdelingen wordt door jou gemanaged. Als coach ben je verantwoordelijk voor het welzijn, de orde en netheid en het resultaat van je team.

Je werkt zeer nauw samen met de productiemanager en speelt een actieve rol in optimalisatieprojecten.

HAYS Engineering zoekt voor deze job als teamleader een ervaren, technische kandidaat. Je leidinggevende ervaring heb je opgedaan in een industriële context waarbij je vaak moest afstemmen met interne of externe betrokken partijen.

Als coach hou je van een nauwe samenwerking met je medewerkers en verdedig je hun belangen. Je bent flexibel ingesteld (2 ploegen werk), spreekt vlot Nederlands en Frans.

Je komt terecht in een ambitieus bedrijf met leuke collega's waar een familiaal karakter heerst. Kandidaten met een grote drive en een no-nonsense houding passen hier het best! Onze klant biedt jou een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen.

Op zoek naar een uitdagende job als teamleader bij een succesvolle firma uit Menen? Informeer of verstuur dan je cv naar Melanie D'Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk of neem telefonisch contact op via 056 23 04 60

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier