Service Technieker Heftrucks | Werkregio ifv. je woonplaats
Manpower
Wijnegem
5 dagen geleden

Job Description

Elke Service Technieker krijgt een kwalitatieve interne opleiding van zo'n 3 maanden waarbij je nadien zelfstandig op de baan kan en in uw regio verscheidene klanten toegewezen krijgt.

Van zodra je thuis vertrekt tot je 's avonds terug thuiskomt wordt je betaald, reistijd is werktijd. Als Service Technieker ben je allround en sta je in voor het oplossen van storingen en herstellingen bij de klant ter plaatse alsook het uitvoeren van onderhoud.

Je werkt in dagdienst en bent het gezicht van de firma!

Client Description

Manpower Permanent Placement - Technics is de divisie binnen Manpower die gespecialiseerd is in technische profielen. Wij maken er onze doelstelling van om u de interessantste jobs te bieden op maat van uw ervaring en verwachtingen.

Wij dragen graag bij aan uw toekomst. Want uw toekomst, dat is ons objectief!

Voor onze klant, verkoper van het A-merk voor interne logistiek rollend materieel, zijn wij op zoek naar een (m / v) Service Technieker in dagdienst voor het Noorden van Antwerpen :

Candidate Profile

Voor deze functie als service technieker beschik je over een eerste technische werkervaring van min. 3 jaar ervaring. Je hebt een technische bagage richting elektromechanica, diesel-

LPG en elektromotoren. Je kan vlot sleutelen, monteren en demonteren en hebt ervaring met onderhoud. Je spreekt vlot Nederlands en kan je plan trekken in het Engels.

Als persoon beschikt je over een flexibele ingesteldheid, klantgericht. Je bent een communicatief sociaal persoon en bent service-minded.

Client Offer

Je ontvangt een interessant salarispakket met extralegale voordelen zoals een eigen camionette uitgerust met al het materiaal dat ook 's nachts belevert wordt, tankkaart, ecocheques, groeps-

en hospitalisatieverzekering, laptop en gsm. Bijkomend krijg je een intensieve startersopleiding van 3 maanden en worden er gedurende uw carrière opleidingen uitgestippeld in functie van je eigen interesses en groeiperspectieven.

Maak een profiel aan op onze "Manpowerwebsite" en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt.

Heb je vragen omtrent de vacature of wens je meer informatie? Bel me dan op het nummer 04 73 79 84 89 of stuur een e-mail naar yana.tilborghs manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier