Projectleider Elektriciteit
Whoohoo
Gent, Belgium
3 dagen geleden

Over de functie

Als projectleider elektriciteit ben je verantwoordelijk over een 10tal service engineers binnen de residentiële elektriciteit.

Het bedrijf behandelt zowel klasse 5 als klasse 8 projecten. Deze projecten kunnen onder andere de aanleg van residentiële elektriciteit inhouden, maar ze zijn ook gekend voor hun onderhoud aan gebouwbeheersystemen, parlofonen, toeganspoorten, Door hun allerhande projecten krijg je een uitgebreide kennis op vlak van elektriciteit.

Als projectleider functioneer je dan ook als aanspreekpunt naar klanten, interne medewerkers en eigen team. Je hebt een studiedienst ter beschikking staan ter uitwerking van deze projecten, maar jij bent verantwoordelijk voor de correcte uitvoering door jouw team.

Functie eisen

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op vlak van residentiële elektriciteit. Met voorkeur beschik je over een master elektrotechniek.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier