Servicetechnieker (m/v)
Konvert Interim Maldegem
Aalter, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Aalter zijn we opzoek naar een servicetechnieker. Het is een dynamisch bedrijf die reeds 20 jaar een referentie is in de branche, uniek en toonaangevend in de streek.

Als service technieker sta je in voor het onderhoud en herstellen van de koelinstallaties. Je bent als het ware een koeltechnisch geneesheer die een juiste diagnose stelt en de levensduur van elke installatie maximaliseert.

Door middel van preventief onderhoud en routine checks zorg je ervoor dat de beschikbaarheid van de installaties maximaal blijft.

In het geval van een storing kan je snel en zelfstandig het probleem oplossen. Verantwoordelijkheden : Algemene taken van de service technieker : Herstellingen uitvoeren Probleemoplossend denken Communicatie met de klant en de interne service-

verantwoordelijke Onderhoud van de koeltechnische installaties Specifieke taken : Koudemiddelhandelingen en boekhouding Elektrische schema's lezen en bedraden Koeltechnische installaties controleren Parameters instellen en opvolgen Installaties in en uit dienst nemen Interesse?

Solliciteer dan snel door jouw cv door te mailen naar maldegem.interim konvert.be

Aanbod

Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen. Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, .

 • Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, ). Een centraal airconditioningssysteem installeren.
 • Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, ). Defecte onderdelen vervangen of herstellen Aanbod : Erg diverse en vrije functie in een tof en gezond bedrijf Na een inloopperiode bieden we een vast contract.

  Een bestelwagen Een erg aantrekkelijke verloning Extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, GSM,

  Vereiste kwalificaties

  Profiel : Je hebt een technische opleiding gedaan (A2 / A3) of gelijkwaardig door ervaring Je bent sociaal, klantvriendelijk, flexibel Kennis van MS Office

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier