Hands-on Optimalisatie Technieker - VAST CONTRACT
Client of Manpower
Lichtervelde, West-Vlaanderen, BE
16 uur geleden
source : Jobat

Hands-on Optimalisatie Technieker / Engineer

Vast Contract

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Onze klant is een gevestigde naam binnen de voedingsproductie. Met een absoluut top product worden ze aanzien als een van de belangrijkste speler in hun vakgebied.

In het teken van groei gaan ze vandaag op zoek naar extra technisch talent. Concreet verwelkomen ze een hands-on optimalisatie engineer om de productie te versterken en te verbeteren.

Technische Bachelor richting elektromechanica? Eerste stabiele ervaring binnen industrieel onderhoud? Goesting om complexe problemen onder handen te nemen?

Lees zeker verder : dit is een job voor jou!

Als hands-on optimalisatie engineer word je het centrale aanspreekpunt binnen de productie. Jouw job bestaat erin om techniekers te ondersteunen bij complexe problemen of moeilijkheden, alsook om het geautomatiseerd machinepark verder te verbeteren.

Hiertoe breng je storingen in kaart en voer je onderzoek naar de oorzaken door middel van 360 analyses. Je werkt naar een efficiënte oplossing op lange termijn en vertaalt deze doelgericht in de praktijk.

Je bent specialist inzake en gaat waar nodig actief mee sleutelen om problemen te verhelpen. Daarnaast verwerk je de administratieve kant van de optimalisaties zoals het uitwerken van werkvoorschriften, procedures en toolboxen.

Je verzorgt eveneens de communicatie met partners en draagt bij tot een vlotte coördinatie van externe onderhoudswerkzaamheden.

Je werkt nauw samen met de technische managers en vormt als het ware hun rechterhand.

De optimalisatie engineer waarnaar wij op zoek zijn is in het bezit van een bachelor elektromechanica, automatisatie, etc.

en heeft een eerste stabiele werkervaring als industrieel technieker en / of technisch teamleader. Hierdoor heb je een sterke kennis industriële elektriciteit, mechanica, automatisatie en PLC sturingen.

Daarnaast heb je een basis kennis E-plan en kan je vlot overweg met MS Office.

Als persoon werk je graag hands-on, oplossingsgericht en in teamverband. Je bent eveneens communicatief in het Nederlands en Engels,.

Kennis van het Frans vormt een troef.

Tot slot ben je bereid om op maandag vroeg te beginnen om de productie terug op te starten.

Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij een sterk groeiende KMO binnen de voedingsindustrie. Je komt terecht in een firma met oog voor kwaliteit, menselijke waarden en innovatie op alle domeinen.

Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques en verzekeringen. Tot slot zal je na een uitgebreide opleiding ruimte krijgen voor eigen initiatieven en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Interesse?

Ben jij de optimalisatie Engineer die we zoeken? Solliciteer dan via de solliciteerknop op deze pagina en maak een profiel aan op onze website.

Wens je vrijblijvend je sollicitatie te bespreken of heb je nood aan meer info? Stuur gerust een mail naar wouter.sissau manpower.

be of bel mij op het nummer 0478 / 60 53 26.

Discretie en snelle reactie verzekerd!

Tot snel, groeten Wouter.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier