Dakwerker (geen ervaring vereist) (m/v)
Konvert Construct Bree
Bree, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf in Bree is Konvert Construct op zoek naar een dakwerker met of zonder ervaring. U zal instaan voor het plaatsen van platte- en hellende daken.

Ook zink- en timmerwerken horen hier bij.

Aanbod

Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten. Dakbedekkingselementen plaatsen : Dakpannen. Dakbedekkingselementen plaatsen : Hout.

Dakbedekkingselementen plaatsen : Leisteen. Dakbedekkingselementen plaatsen : Steen (lauze, ...). Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen.

Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen. Dakstenen (lauze, gneis, ) op maat brengen en op het dakgewelf plaatsen.

Dakbedekkings- en afdichtingstoebehoren tekenen en ontwerpen (nokribben, dakgoten, afvoerpijpen voor regenwater, schoorstenen, dakvensters, ).

De ondergrond van een plat dak voorbereiden voor het afdichten. Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ..

 • De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal.
 • Een dampscherm en isolatiemateriaal op een plat dak plaatsen. Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen.

  Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, ) Je komt terecht in een zeer dynamisch bedrijf met een familiale werksfeer Loon volgens bouwbarema's (PC124) Werven voornamelijk binnen Limburg (90%) Optie vast contract na positieve interim periode

  Vereiste kwalificaties

  Geen hoogtevrees Geen fysieke klachten Positieve werkmentaliteit Een gezonde interesse in dakwerken, een leergierige ingesteldheid

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier