Programma Manager
ARCADIS Belgium nv
Bergen, BE
5 dagen geleden

Functie

Ben jij een technisch sterke, ervaren project & people manager op zoek naar een job met impact? Dan is deze functie iets voor jou! Als Programma Manager ben je verantwoordelijk voor de uitrol van het technisch strategisch plan van onze high-tech klant.

Je implementeert het gedefinieerde programma op hun campus in het Waalse Gewest en je beheert de uitvoering van de multidisciplinaire projecten conform de afgesproken scope, budget en timing.

Je neemt tevens de leiding over het campus team en je inspireert hen tot een high-performance engagement. Onder het motto 'work hard, play hard', is het jouw missie om samen met het team en stakeholders de complexe projecten op de campus succesvol op te leveren.

Wat doe je concreet? Je komt terecht in een hoogtechnologische en ambitieuze omgeving, waar grote, multidisciplinaire investeringsprojecten op programma staan.

In overleg met de klant stem je de uitvoering op de campus af op de strategische richting van het programma. Je bewaart het overzicht en je zorgt voor de samenhang tussen de verschillende projecten.

Je biedt technische expertise en begeleiding waar nodig en je waakt over budget, kosten, planning, kwaliteit en middelen.

Verder analyseer je het programma in termen van noden en beperkingen. Je signaleert de problemen en de risico's en je legt mogelijke alternatieven ter goedkeuring voor.

Je zorgt er tevens voor dat de campus voldoet aan de protocollen, beleidslijnen en procedures van de klant op vlak van Health & Safety.

Op de campus vertegenoordig je de klant naar alle betrokken stakeholders toe, van C-level tot site level. Je fungeert als strategische partner en vertrouwenspersoon voor de klant.

Je rapporteert op regelmatige basis over de evolutie van het programma. Je geeft advies op basis van jouw expertise en je bent alert voor toekomstige kansen.

Profiel

 • Je hebt gedegen ervaring in het beheer van complexe bouwprojecten in een industriële omgeving waar hoge technische eisen gelden (nucleair, farmaceutica, energieopwekking, geavanceerde productie, enz.
 • Als programma manager of senior projectmanager ben je vertrouwd met het managen van grote multidisciplinaire projecten of portfolio's, waarbij verschillende projectteams en stakehoders betrokken zijn.

  Je bent ervaren in het uitdiepen van klantrelaties en in het verder ontwikkelen van lange termijn partnerships. Bovendien ben je door je bewezen people management kwaliteiten in staat om een groot team te motiveren en te inspireren.

 • Je hebt een technische Master in Elektromechanica of Bouwkunde aangevuld met een Project Management Certificaat (PMI, Prince 2.
 • Indien je over een relevant bijkomend diploma (MBA...) beschikt, beschouwen we dit als een absolute meerwaarde.
 • Als persoon toon je aanpassingsvermogen, flexibiliteit en veerkracht. Je hebt uitstekende coördinatievaardigheden en een pro-actieve, "can do" mentaliteit.
 • Je bent een sterke multi-level communicator en probleemoplosser. Je voelt je thuis in een performante en dynamische omgeving.

  Je bent bereid om in de Waalse regio Bergen te werken, met de mogelijkheid om tijdens de week in een plaatselijk hotel te verblijven.

  Tot slot spreek je vloeiend Engels; kennis van de Franse taal is een pluspunt.

  Herken je jezelf in deze eigenschappen? Aarzel dan niet en laat het ons weten!

  Aanbod

  Arcadis is één van de grootste en breedste advies-, ontwerp- en ingenieursbureau van België. Met ruim 800 medewerkers in België, en 28000 medewerkers wereldwijd, werken we dagelijks aan duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu & ruimte, water en gebouwen.

  Om dit te bereiken bieden wij onze medewerkers een inspirerende, uitdagende en veilige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden.

  Arcadis is een bedrijf om trots op te zijn.

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan bedrijfswagen, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Inge Van Driessche, Talent Aquisition Specialist bij Arcadis, op het nummer 0488 / 497 503.

  Of hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar i.vandriessche jobsarcadisbelgium.be en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder.

  Heel graag tot binnenkort!

  Contactpersoon

  Inge Van Driessche T : (0) 488 497 503

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier