Operator drukkerij (M/V)
Over Ago
Elversele
12 dagen geleden
source : Over Ago

Functieomschrijving

Voor een internationaal bedrijf van kunststof verpakkingen voor de lijm- en siliconenindustrie, gelegen te Temse, zijn wij op zoek naar een machinebediener voor de drukkerij.

Je bedient een 4-kleuren zeefdruklijn. Je kan problemen signaleren, je herkent relevante informatie en kan verbanden leggen tussen gegevens.

Je bemant samen met een handlanger een zeefdruklijn, voorziet in inkten, zeven en referentiemiddelen. Je stelt de machine zelfstandig in met een minimum aan uitval.

Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem of vaste nacht.

Vereisten

Je bent analytisch ingesteld bij probleemverhelping, hebt oog voor detail en draagt orde en netheid hoog in het vaandel.

Je bent een doorzetter, een enthousiasteling en beschikt over een goed technisch en organisatorisch inzicht. Je vindt het een uitdaging om een mooi resultaat neer te zetten, ook onder hoge druk.

Je wil doorgroeien naar de hoogste technische kwalificatie van drukkers.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je hebt een sleutelfunctie in een stabiel en vooruitstrevend bedrijf met een duidelijke missie en strategie en investeringsbeleid.

  Je komt terecht in een moderne productieomgeving met hoogwaardige technologie en hoge automatisatiegraad. Je krijgt een intensief opleidingsprogramma en fikse uitdagingen om hogerop te geraken.

  Een loonpakket in overeenstemming met de behaalde technische performantie. Een aangename werksfeer, en een verregaand competentiebeleid.

  Je verlofplanning is vrij in te plannen.

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Sint-Niklaas

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier