Onderhoudstechnieker (m/v)
Konvert Interim Lommel
Overpelt, BE
5 dagen geleden

Profiel

Je bent vantwoordelijk voor het onderhoud, herstellen en afstellen van de toepassingen die gebruikt worden om ramen, deuren en schuifdeuren uit aluminium te vervaardigen.

Detecteren en oplossen van defecten aan installaties zowel op mechanisch als op elektrisch vlak,- testen, aanpassen en afstellen van de installaties.

Het navolgen van veiligheidsvoorschriften en vooropgestelde kwaliteitseisen is uiterst belangrijk in deze functie. Meedenken over verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties.

Aanbod

Contracten met onderaannemers of leveranciers opvolgen en coördineren (verlengingen, nieuwe contracten, vervaldata, ...).

De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. De bevoegdheid en attesten van het personeel controleren.

De onderhoudsinterventies en procedures uitwerken of bijsturen. De shutdowntijd van de installatie, de duur van de interventie en de kosten en middelen aan personeel, techniek, .

 • inschatten. Een project leiden. Onderhoudsrapporten opmaken (kosten, termijnen, ...)Veranderingen en verbeteringen bepalen en aanbevelen (organisatie, werktuigen, materiaal, gereedschap, .
 • Onderhoudsgegevens en storingen analyseren (historiek, defecten, ...), de oorzaken bepalen en corrigerende acties vastleggen.
 • Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.

  Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen. Technische ondersteuning en advies geven aan diensten en klanten (coördinatie, uitwerking, .

 • Technische oplossingen bepalen voor het verbeteren van de uitrusting en installaties (kwaliteit, geschiktheid, cycli, veiligheid, .
 • De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. Toezicht houden op de interventies en op de werking van uitrusting, materieel en installaties (keuringen, tests, proeven, instellingen, .
 • Tussenkomen in het kader van specifieke acties van het leger (ondersteuning van de troepen, ...) Een voltijdse job. Tewerkstelling in een 2 ploegensysteem.
 • Vereiste kwalificaties

  U beschikt over een bachelor diploma elektromechanica, of gelijkgesteld door ervaring in deze sector U hebt reeds 10 jaren ervaring in een industriële omgeving als onderhoudstechnieker U hebt een goede kennis van elektriciteit, mechanica en pneumatica U bent bereid om in een 2-ploegensysteem te functioneren U respecteert de veiligheidsregels U bent flexibel ingesteld naar de inhoud van je job en werktijden U kan zelfstandig mechanische / elektrische problemen detecteren en oplossen U werkt samen met een ervaren technieker en rapporteert aan uw ploegverantwoordelijke

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier