"Young Foodie" bij Makro/Metro
METRO GROUP
Belgium
6 dagen geleden

Fulltime

Makro Cash & Carry Belgium is 15 keer op rij gecertificeerd als Top Employer!

In België werken ongeveer mensen bij Makro of Metro, verspreid over 17 winkels en ons hoofdkantoor. In Makro is elke particulier welkom en kan hij / zij het grootste aanbod in food en non-food vinden.

De winkels van Metro richten zich uitsluitend op professionele klanten in de horeca. Wereldwijd stelt de Metro Group niet minder dan collega’s tewerk.

Wat je achtergrond ook is, Makro / Metro biedt je een pak kansen om te groeien. Ons jobaanbod is dan ook enorm gevarieerd.

We kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

Bij Makro / Metro hechten we veel belang aan de ontwikkeling en betrokkenheid van onze mensen. Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien.

Daarom investeren we permanent in training en ontwikkeling.

Wil jij een Young Foodie worden bij Makro / Metro?

Neem de uitdaging aan!

Jouw carrière start hier, bij een 15 jaar lange Top Employer : een op maat gemaakt en persoonlijk traject van 12 maanden waarbij je elk onderdeel van ons bedrijf leert kennen, de METRO en Makro winkels en het support center! Het is de bedoeling dat jij jouw beste beentje voorzet en jezelf ontdekt aan de hand van gevarieerde takenpakketten en een eigen project!

Hiervoor sta je er uiteraard niet alleen voor, dus wat kan je verwachten? Een persoonlijke coach uit het HR- team zal je bijstaan gedurende het ganse Foodie-jaar.

Bovendien zal een store manager je proces opvolgen aan de hand van een mentorship : de garantie voor een professioneel en gedetailleerd ontwikkelingsproces.

Gedurende dit proces ga je zowel een Business to Business als Business to Customer omgeving leren kennen : een unieke toevoeging aan jouw Retail ervaring en kennis.

Verder zullen er trainings georganiseerd worden om jouw skills verder te ontwikkelen en zullen er teambuildings plaatsvinden waarbij je jouw collega’s en mede-Foodies beter leert kennen, ook naast het werk.

Je mag jezelf aan een échte uitdaging verwachten, maar wij rekenen er dan ook op dat jij een persoonlijke stempel kan achterlaten bij ons zodat we samen jouw carrière verder kunnen uitbouwen!

Bepaal zelf de koers!

De richting die je uit kan gaan hangt aldus af van je eigen interesses. Je ontdekt 3 maanden Makro, 3 maanden METRO en 3 maanden support center.

Tot slot ga je nog 3 maanden aan de slag als vertegenwoordiger waarbij je de klanten (Horeca klanten) en hun behoeftes echt leert kennen.

Het doel is dat je binnen het jaar een vaste functie aangeboden krijgt die in lijn ligt met de ontwikkelde management vaardigheden en bedrijfskennis.

Jouw profiel :

 • Koks- of Hotelmanagementsdiploma, pas afgestudeerd of eerste werkervaring van maximaal 2 jaar.
 • Uitgesproken interesse voor de wereld van Retail : commerciële feeling en klantgericht.
 • Gepassioneerd door Horeca.
 • Proactieve planner die initiatief en beslissingen durft nemen.
 • Leergierige en oplosmatige aanpak.
 • Teamplayer : sociaal, assertief en communicatief zeer sterk. Talenkennis (NL / FR) is hierbij een sterk pluspunt!
 • Zelfmanager die ook geprikkeld wordt door leiding geven over en het organiseren van projecten en andere mensen.
 • Ons aanbod :

 • Carrière bij een groeiende onderneming met langetermijnvisie.
 • Vast contract en aantrekkelijk startersloon.
 • Ervaring in verschillende domeinen : kies zelf je richting.
 • Snel naar een functie met verantwoordelijkheid.
 • Fijne, collegiale sfeer en een open no-nonsense mentaliteit.
 • Wij :

  Makro en Metro Cash & Carry zijn deel van de Metro Group, één van de grootste internationale distributeurs ter wereld. Makro is een groothandel voor food en non-food en is voor iedereen toegankelijk.

  Met de winkels van Metro richten we ons uitsluitend op professionele klanten in horeca en doorverkoop.

  Het hele jaar door werven we management trainees aan. Stel je kandidaat en wij nemen contact met je op!

  Meer info vind je op onze website : of class "blockpanel">

  Makro Cash & Carry Belgium

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier