Winkelmedewerker Aldi Westerlo (m/v) - 32u
Konvert Interim Turnhout
Westerlo, BE
5 dagen geleden

Profiel

Als verkoopmedewerker (32u) bij ALDI Westerlo speel je een cruciale rol in de dagelijkse werking van de winkel.

De klant komt voor jou op de eerste plaats, je bent een echte team-player en je houdt van een actieve job waarbij je je handen uit de mouwen steekt.

Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : je verzekert een vlotte kassabediening en je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn.

Een winkelmedewerker moet all-round zijn, moet op één en dezelfde dag dus zowel producten op schappen plaatsen als kassawerk doen.

Jouw troeven : Je behaalde een diploma secundair onderwijs of je hebt ervaring in verkoop. Voor jou komt de klant op de eerste plaats, een vriendelijk en klantgericht optreden is vanzelfsprekend.

Je steekt graag de handen uit de mouwen en werkt nauwkeurig. Je bent bereid om flexibel te werken (regelmatig zaterdagwerk vormt voor jou geen probleem)

Aanbod

Producten inventariseren. De kassa tellen, verschillen vaststellen en fouten corrigeren. De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken.

De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen.

Opmerkingen van klanten verzamelen (onthaal, prijs, wachttijd, ...)De opmerkingen aan de juiste persoon overmaken (kassaverantwoordelijke, .

 • Betalingen ontvangen. De kassa bij het begin van de werkdag controlerenDe kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen.
 • De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren

  Je krijgt een aantrekkelijk salaris, met tal van extra voordelen, een grondige opleiding en een uitdagende job.

  Maar wat het echt de moeite waard maakt, dat is de ALDI-familie : je collega's die elke dag uniek maken, de nodige dosis fun en een heel aangename werkgeving!

  Vereiste kwalificaties

 • Je bent flexibel ingesteld
 • Enige ervaring is een plus maar geen vereiste
 • Je geraakt zonder problemen in Westerlo
 • Je bent klantvriendelijk
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier