Team member Dreambaby Drogenbos
Colruyt Group
Drogenbos, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Colruyt Group telt meer dan 30.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land.

We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Dreambaby is de babyspecialist van Colruyt Group. We hebben in België een twintigtal winkels, en we groeien nog elke dag.

Als Dreambaby-medewerker geef je persoonlijk advies en zoveel mogelijk praktische informatie aan (toekomstige) ouders. Je helpt hen de juiste keuzes maken en staat hen bij in een heel belangrijk moment : het verwelkomen van nieuw leven.

Bij Dreambaby maak je deel uit van een dynamisch team. Je werkt in een stimulerende omgeving waar jouw bijdrage echt geapprecieerd wordt.

Bovendien sta je mee aan de wieg van een groeiende onderneming waarin je alle kansen krijgt om te groeien.

Functieomschrijving Als winkelmedewerker of team member’ bij Dreambaby zorg je ervoor dat toekomstige ouders met een gerust hart aan hun nieuwe avontuur beginnen.

Zodra een klant de winkel binnenstapt, help jij hem met veel plezier bij al zijn mogelijke vragen : van autostoel tot geboortelijst.

Jij bent in de winkel het eerste aanspreekpunt voor ouders en toekomstige ouders, of vrienden en familie op zoek naar een geschenkje.

Je luistert naar hun vragen en helpt hen om de juiste producten te kiezen. Je informeert hen ook over de geboortelijst van Dreambaby.

Een fluitje van een cent met jouw productkennis je hoeft nog niet alles over babyspulletjes te weten voor je begint, maar affiniteit met de babysector is zeker een pluspunt.

Je doet natuurlijk meer dan adviseren : samen met je collega’s steek je ook de handen uit de mouwen, zodat de winkel er altijd als nieuw bij ligt.

Je werkt in het magazijn, vult de rekken aan, controleert etiketten Je neemt ook kassawerk voor je rekening.

Dankzij jouw werk achter de schermen én in de winkel voelen de klanten zich welkom en kunnen ze inspiratie opdoen.

Profiel

 • Ervaring en maturiteit (Toekomstige) ouders vertrouwen op jou om hen deskundig en vriendelijk verder te helpen. Verkoopservaring is dus een pluspunt.
 • Communicatief Klanten komen graag terug bij jou, want je bent een goede luisteraar en geeft altijd persoonlijk advies.
 • Je bouwt een band op met je klanten.

 • Flexibiliteit Je klanten winkelen op verschillende tijdstippen; s ochtends, ’s avonds, tijdens weekdagen en in het weekend.
 • Avondwerk, weekendwerk en variërende uurroosters maken dus deel uit van je job.

 • Een goede fysieke conditie Je legt elke dag behoorlijk wat kilometers af. Bovendien til je dagelijks niet alleen fopspenen, maar ook autostoelen, parken en wastafels.
 • Een goede conditie hoort er dus gewoon bij.

 • Talenkennis - Je spreekt vloeiend Frans en Nederlands.
 • Aanbod

 • Zekerheid Dreambaby maakt deel uit van Colruyt Group, een stabiele en groeiende familie van bedrijven.
 • Continu bijleren Om de klanten te helpen, moet je natuurlijk mee zijn met de laatste trends in de babysector. Bij Dreambaby zit je er middenin! Jij en je collega’s delen tips en artikels met elkaar zo leert iedereen elke dag bij.
 • Groeikansen Onze team leaders starten hun opleiding allemaal op de winkelvloer. Wie het in zich heeft om op termijn door te groeien, kan dus later een stapje hogerop zetten.
 • Aantrekkelijk loon Boven op je loon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname, korting in de winkels en een hospitalisatieverzekering.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier