Internationaal servicetechnieker installaties - Vast contract
Client of Manpower
Nazareth, Flanders, Belgium
20 uur geleden
source : Jobat

Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat.

Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Onze klant regio Nazareth is een familiebedrijf dat internationaal actief is op de markt van de transport-, weeg- , doseer- en opslagsystemen.

Dit vooral binnen de voeding. Ter versterking van het service team zijn wij op zoek naar een (m / v / x) servicetechnieker BeNeLux.

Functieomschrijving

 • Je bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud in combinatie met het oplossingen van storingen aan onze installaties.
 • Je zal elektrisch ingezet worden( kabelbreuken, spanningsvallen, defecte motoren) naast het mechanische werk ( lagers, kettingen, dieselmotoren, ..)
 • Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling. In deze functie rapporteer je op regelmatige basis aan de verantwoordelijke service dienst.
 • Profiel

 • Je hebt een diploma Technisch Secundair onderwijs elektromechanica / elektriciteit / elektronica en hebt minstens 2 jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring als servicetechnieker of onderhoudstechnieker in een productieomgeving is een pluspunt.

 • Je kan je verplaatsen binnen de BeNeLux
 • Je bent flexibel gezien de regio
 • Je spreekt vlot Nederlands en je hebt een degelijke kennis van het Frans.
 • Klantgerichtheid, zin voor kwaliteit en initiatief zijn jouw sterke punten. Daarnaast hou je het hoofd koel in stressvolle situaties.
 • Aanbod

  Wij bieden de mogelijkheid om in een familiale en bruisende omgeving te werken en dit in een KMO met een hoog aangeschreven reputatie.

  Binnen de firma wordt enorm ingezet op opleiding en ontwikkeling. Je sluit aan bij een ervaren team en kan genieten van buitenlandse avonturen op je job.

  Je krijgt voor je inspanningen een competitief brutoloon met diverse extralegalen voordelen ( Maaltijdcheques, bedrijfsvoertuig ( woon-werk), )

  Je kandidatuur zal confidentieel behandeld worden! Geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen via tim.mestdagh manpower.

  be of telefonisch via 0497 / 512968. Dit kan tijdens maar ook na de kantooruren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier