Medewerker Verkoop - Business Customers - 36u
IKEA
Zaventem
3 dagen geleden

Candidate profile (title) Dutch WIE JE BENT Candidate Profile (text) Je bent de belangrijkste contactpersoon en de professionele partner voor onze (business)klanten.

Je zorgt er voor dat we een lange termijnrelatie met onze zakelijke klanten kunnen opbouwen en onderhouden. Je optimaliseert het klanttraject door pro-actief te anticiperen op elke klantbehoefte en af te stemmen met relevante stakeholders in je markt voor, tijdens en na de verkoop.

Cross-functioneel werken stimuleert je.

In dit kader hou je nauw contact met andere collega’s in andere functies zodat de boeking van de klant zal worden uitgevoerd en opgevolgd.

Op deze manier verzeker je ook dat de zakelijke klant up-to-date blijft over de status van zijn boeking en over eventuele wijzigingen.

Je bent geinteresseerd in onze businessklanten en in het zoeken naar de beste oplossing voor hun vragen en wensen.

Je denkt mee over mogelijke nieuwe oplossingen en staat open voor verandering. Key responsibilities (title) Dutch EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN Key responsibilities (text) Je begroet de (zakelijke) klanten en zorgt dat ze zich welkom voelen (via welk kanaal de klant ook contact met ons opneemt).

Je onderzoekt de noden van je klant en helpt hen bij hun beslissing. Hierbij maak je vlot gebruik van alle beschikbare digitale tools.

Wij zorgen voor duurzame, buitengewone groei door het creëren van een unieke, inspirerende en gemakkelijke ontmoeting met de (business)klanten.

We willen de (business)klanten een multichannel ervaring geven die een extra waarde toevoegt aan hun home furnishing beleving.

Team vision and mission (title) Dutch OVER DIT WERKGEBIED Team vision and mission (text) Wij zijn diegenen die onze klanten ontmoeten in onze winkels, online, via onze catalogus en daarbuiten.

We hebben kennis van het IKEA assortiment, lokale markten en klantenbehoeften. We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om authentiek contact te zoeken met onze klanten en zo onze verkoop en winstgevendheid te maximaliseren.

Samen met duizenden medewerkers over de hele wereld vormen we een divers team en werken we samen aan het continue wereldwijde succes van het IKEA Concept een concept dat miljoenen klanten helpt om een beter dagelijks leven te creëren!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier