HEF- EN REACHTRUCKER | BELGIË
H.ESSERS
GENK
il y a 1j
source : VDAB

Functieomschrijving

 • Samen met je collega’s, ben je verantwoordelijk voor het volledige logistieke proces van onze klanten. Het in- en uitladen van goederen, intern transport, het klaarmaken van bestellingen, speciale handelingen, is je op het lijf geschreven.
 • Tijdens het uitvoeren van je taken, zet je de veiligheid van jezelf en je collega’s op de 1e plaats.
 • Je bewaakt de kwaliteit van de goederen. Je zorgt dat alles proper en onbeschadigd de vloer verlaat.
 • Profiel

  Je hebt een eerste ervaring opgedaan in een magazijn en / of beschikt over de goesting en skills om snel bij te leren, zodat je in een mum van tijd kan meedraaien met je collega’s.

  Je neemt graag verantwoordelijkheid , zowel wat betreft kwaliteit, veiligheid als onderlinge sfeer . Nederlands is de voertaal op de werkvloer.

  Een goede kennis is dus zeker een vereiste. Je beschikt over een attest voor de hef- en reachtruck of kan voldoende ervaring hierbij voorleggen.

  We behandelen immers vaak hoogwaardige goederen of werken in drukke omgevingen. Medewerkers die onmiddellijk van start kunnen gaan op hun hef- en reachtruck zijn hierbij een troef.

  Aanbod

 • Stabiliteit en werkzekerheid bij een groot(s) logistiek bedrijf.
 • Een competitief loon en een familiale sfeer.
 • Kansen om zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te groeien dankzij gekwalificeerde opleiders en doorgroeimogelijkheden in verschillende richtingen.
 • Je start via interim, na een positieve evaluatie kom je vast in dienst. Wij rekruteren steeds in functie van een toekomstige vaste aanwerving.
 • JOIN OUR (BIG) FAMILY

  85 vestigingen in 19 landen, 6.560 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 1.800 ISO tanks. Ja, H.

  Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts.

  Onze dagelijkse begeleiding op de werkvloer zorgt enerzijds voor korte en snelle beslissingslijnen en anderzijds biedt het onze medewerkers de kans om dagelijks actief mee te schrijven aan ons succesverhaal.

  Ruimte voor autonomie en eigen initiatief binnen onze no nonsens en can do cultuur vormen samen ons klimaat van ondernemerschap en zijn de steunpilaren van onze stabiele groei.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature