E-Commerce Specialist
Itzu Select
Hasselt België, Belgium
4 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

DEXIS Belgium is dé marktleider in de Belgische distributie van verbruiksartikelen voor MRO (maintenance, repair and overhaul ).

Met een gemotiveerd en gepassioneerd team van meer dan 400 medewerkers, een uitgebreid technisch assortiment van meer dan 400.

000 producten en onze verschillende merken (Imes Dexis Central Auto Dexis Eltec Dexis -Van den Broeck Dexis Duvivier Dexis) levert DEXIS Belgium een toegevoegde waarde aan haar klanten vanuit 10 locaties in België.

Eenheid, durf en transparantie zijn dé bedrijfswaarden die wij voorop stellen en waaruit wij handelen binnen onze teams.

Ter versterking van de afdeling E-Commerce in Hasselt zijn wij op zoek naar een E-Commerce Specialist.

Wat ga je doen?

Binnen jouw afdeling ben je de sparring partner voor alle commerciële collega’s voor alle e-commerce gerelateerde vragen over de verschillende merken heen (Imes Dexis Central Auto Dexis -Van den Broeck Dexis).

Je onderzoekt de vraag en maakt een inschatting van wat wel en niet kan. Waar nodig bespreek je de mogelijkheden rechtstreeks met de klant, indien nodig ter plaatse.

Je adviseert de Marketing afdeling bij het opzetten van campagnes : je zorgt er mee voor dat de digital marketing gealigneerd loopt met e-commerce.

Hiervoor beschik je over de nodige noties van digital marketing.

Je geeft je kennis door aan collega’s en klanten, je organiseert en geeft laagdrempelige trainingen waar nodig. Dit kan gaan over de werkwijze van de webshop, hoe een account aanmaken, plaatsing en wijziging van een bestelling

Je verzamelt informatie over de KPI’s, je interpreteert deze cijfers en je rapporteert ze aan jouw stakeholders zodat de juiste acties ondernomen worden

Je beheert en optimaliseert het e-commerce platform , samen met de externe ontwikkelaar werk je aan bug fixing en werk je nieuwe ontwikkelingen uit op vraag van de klant.

Je test deze uit alvorens life te gaan. Je kan de nodige prioriteiten inschatten bij het aannemen van opdrachten.

Je plant nieuwe releases in en volgt deze op de voet op, je kan de impact goed inschatten en informeert de klant wanneer nodig

Je werkt vanuit Hasselt. Je adviseert en rapporteert aan de Marketing & Learning Manager.

Wat voor iemand zoeken we?

Bij voorkeur heb je een bachelor diploma behaald richting informatica of gelijkgesteld door ervaring. Een eerste B2B ervaring is handig, maar niet noodzakelijk.

Je hebt een goed inzicht in datastructuren. API, CRM, IM en data pools klinken je niet onbekend in de oren.

Je hebt al gewerkt op een agile manier in een scrum omgeving.

Je hebt bij voorkeur al enige ervaring met het opzetten van EDI en Punchout.

Je hebt een gevorderde kennis van Office pakketten, in het bijzonder Excel

Je bent communicatief sterk aangelegd, sales driven, klantgericht en analytisch

Je kan goed zelfstandig werken, je bent resultaatgericht en kan goed prioriteiten stellen, je bent een echte teamplayer

Naast een zeer goede kennis van het Nederlands beheers je mondeling goed het Frans

Wat bieden we je?

Je komt terecht in een sterke stabiele groep met heel wat ambitie. In onze organisatie worden de waarden EENHEID, TRANSPARANTIE en DURF hoog in het vaandel gedragen.

Voor de verdere ontwikkeling van je functie en om je te doen slagen in je opdracht kan je rekenen op de ondersteuning van de Marketing & Learning Manager.

Hiernaast kan je rekenen op een voltijds contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket afgestemd op je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Geplaatst op : 26 / 07 / 2022

Locatie : 3500 Hasselt

Klant : Dexis Belgium

Regime : Fulltime

Fulltime

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier