ATELIER SCHRIJNWERKER
AGO Construct
Hooglede, West-Vlaanderen, België
12 uur geleden
source : Jobat

Voor onze klant uit Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier / werkvoorbereider. Dit omvat een zeer uitgebreid en gevarieerd takenpakket.

Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het magazijn* De stock controleren* Met de heftruck werken* Je ontvangt en controleert de inkomende goederen* Laden en lossen van de geleverde goederenAnderzijds help je bij het voorbereidend werk* Het voorbereidend werk op maat zagen* Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding voor de schrijnwerkers op verplaatsing : het klaarzetten van de nodige materialen, zaagwerk, .

 • Je komt omgaan met allerlei machines om die voorbereidende taken te kunnen uitvoeren voor de aankomende projecten (gyproc, mdf, multiplex, .
 • Je hebt affectie met hout en volgde bijvoorbeeld een opleiding houtwerking.Ervaring met heftruck en / of attest is mooi meegenomen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier