handlanger/hulpmonteur - cv, sanitair, airco, warmtepomp - noord-limburg
Randstad
Bree, Limburg
3 uur geleden

job description

Je werkt er als hulpmonteur voor een bepaalde afdeling (centrale verwarming en / of sanitair en / of...). Je staat in voor zowel het installeren als het onderhoud.

Je komt hiervoor op heel diverse werven : van particulieren tot heel grote projecten. Je werkt er 40 uur per week (overuren komen zelden voor).

qualification

 • Ervaring is niet vereist, maar motivatie en een goede werkhouding zijn heel belangrijk. - Je spreekt goed Nederlands omwille van klantencontact.
 • Je kan op zelfstandige basis tot in Bree geraken. - Je bent in het bezit van een VCA attest of bent bereid om dit voor opstart via Randstad te behalen.
 • Je bent onmiddellijk beschikbaar. Verloning volgens barema's van de bouwsector, afgestemd aan ervaring. Je komt terecht in een heel gezond en groeiend familiebedrijf met een fijne werksfeer en weinig verloop.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier