Project Manager Mechanische Projecten regio Geel
People 4 Projects bvba
Geel, Antwerp, BE
2 dagen geleden
source : Monster

P4P (People 4 Projects) zoekt een Project Manager Mechanische Projecten in de regio Geel. Functiebeschrijving : Als Project Manager Mechanische Projecten ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten (Piping, Constructie, Metaalbewerking, .

 • Zowel de technische opvolging en financiële opvolging van het project ligt bij jou. Daarnaast sta je in nauw contact met de arbeiders in onze atelier en op de werven.
 • Taken als Project Manager Mechanische Projecten : Bestuderen van het lastenboek, prijsaanvragen opstellen van offertes contacteren en onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering Selectie van en onderhandeling met leveranciers en onderaannemers Realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden Kennis van verschillende technieken zoals plaatbewerking, piping, luchtkanalen, skidbouw en materialen kennis (Inox, staal, alloys, galva) is een grote meerwaarde Specifieke kennis is steeds meegenomen : Buisleidingen, instrumenten, afsluiters, roterende equipment, aandrijvers P&ID, isometriën, layouts Normen richtlijnen (PED, ATEX, ASME, DIN) totaalbeheer van planning, financiële opvolging en veiligheid Uw profiel : Je behaalde een Bachelor of Master (Industrieel Ingenieur) Elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring.

  Je hebt minstens 5 jaar ervaring in projectmanagement, idealiter richting Piping, Installatie, Metaalconstructie, ... Je bent sterk gericht op budgetopvolging, rendement, resultaten en veiligheid.

  Je legt makkelijk contacten en werkt met een commerciële insteek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je communiceert vloeiend in het Nederlands.

  Aanbod : Een vast contract van onbepaalde duur. Een mooi verloningspakket. Een uitdagende en technologische omgeving en de kans om extra opleidingen te volgen.

  contact : Peter Weyns, Peter.Weyns p4p.be +32 491 86 99 50 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Project Manager Mechanische Projecten, Bachelor Master Elektromechanica, Industrieel Ingenieur, Graduaat, Mechanica, Piping, Constructie, Metaalbewerking, Kempen, Turnhout, Herentals, Geel

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier