IT product manager supply chain
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Elke dag worden vanuit de afdeling supply chain van Colruyt Group (bijna 30.000 medewerkers) meer dan 600 winkels juist en tijdig bevoorraad.

Dat lukt dankzij jouw team, dat zorgt voor de functionele, IT en technische support van de logistieke processen en systemen.

Reken op variatie en impact!

Om onze winkels tijdig te bevoorraden en een vlotte distributie te garanderen, hebben we stabiele IT-systemen nodig. Je maakt deel uit van de afdeling IT van Colruyt Group, dat de processen en IT-systemen ondersteunt en softwarepakketten aanlevert voor onze supply chain.

Samen met je collega’s (business architecten, software engineers, IT-architecten ) zorg je voor vlot werkende IT-systemen voor onze logistieke processen.

Jullie volgen ook alle IT-projecten in jullie domein op. Je wordt regelmatig als adviseur ingeschakeld vanuit je rol als expert in bestaande processen & systemen in jouw domein.

Jouw verantwoordelijkheden :

 • Je bewaakt de stabiliteit en continuïteit van onze IT-systemen . Je streeft hierbij ook naar verbetering door incidenten te analyseren en, indien nodig, verbeteracties te introduceren.
 • Je staat in contact met je interne logistieke partners. Zo hou jij het overzicht over de lopende IT-processen in jouw logistiek domein.
 • Bij grote incidenten ben jij het aanspreekpunt . Je mobiliseert je collega’s om de systemen zo snel mogelijk operationeel te krijgen.
 • Op basis van de info van je collega’s rapporteer je aan je interne partners en geef je hen advies over de optimalisatie van de IT-systemen.
 • Je schrijft geen codes en voert geen analyses uit. Wel ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied .

  Je communiceert vlot en werkt samen met tal van diensten en personen : leveranciers, interne partners, je directe collega’s en application managers van andere diensten.

  Je eerste jaar werk je in ons kantoor in Halle. Daarna kan je kiezen tussen Halle, Haasrode of Deinze.

 • Opleiding en ervaring Je hebt een masterdiploma in een technische richting, bvb. IT of economie, en minstens 5 jaar relevante ervaring.
 • Affiniteit met IT en informaticasystemen is een must. Ervaring als leidinggevende is een plus.

 • Technische kennis Je hoeft geen operationele IT-specialist te zijn, maar kent de gebruikte systemen en nieuwe trends in jouw sector.
 • Helder communiceren Je vertaalt je inzichten en brengt je visie over met de nodige overtuigingskracht.
 • Analytisch nadenken Je legt snel verbanden en behoudt het overzicht. Wanneer er bijvoorbeeld een aanpassing aan een applicatie gebeurt, moet je de invloed van je beslissing op andere applicaties voorzien.
 • Flexibiliteit Je past je snel aan en doet proactief voorstellen om onze IT-infrastructuur te verbeteren. Als eindverantwoordelijke voor je IT-systemen ben je steeds beschikbaar om je collega’s uit de nood te helpen.
 • Talenkennis Je zit in een IT-omgeving, dus een goede kennis van het Engels is belangrijk. Verder communiceer je vlot in het Nederlands en / of het Frans.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier