Process / Productie Operator
KANEKA
Nijverheidsstraat 16, 2260 Westerlo-Oevel, Belgium
2 uur geleden

Functie inhoud :

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de efficiënte en veilige productie van onze halffabrikaten en denk je na over mogelijke verbeteringen.

Je werkt via vastgelegde procedures die je continu helpt verbeteren en respecteren.

Als procesoperator heb je twee belangrijke taken : 50% van je tijd bewaak en bestuur je het volledige productieproces via de procescomputers vanuit de controlezaal.

De andere helft van je taak bestaat uit het uitvoeren van metingen en controles aan allerlei buiteninstallaties en het analyseren van de kwaliteit van het tussen- en eindproduct.

Het invullen en opvolgen van logbladen en alle afwijkingen op de normale gang van zaken behoort tot een belangrijke veiligheidstaak.

In deze hoogtechnologische omgeving neem je regelmatig installaties in- en uitdienst tijdens werkzaamheden. Je staat mee in voor de netheid van de installaties en help je bij de uitvoering van onderhouds- of engineering werkzaamheden.

Tijdens noodsituaties maak je deel uit van de brandweerploeg. Je bent deel van een team dat werkt in een volcontinu ploegensysteem.

Jouw profiel :

 • Bachelor of TSO opleiding in Elektro-mechanica / Mechanica of Chemie Procestechnieken
 • Een Team Player die nauwkeurig en betrouwbaar kan werken in een verantwoordelijke functie binnen een kleine hechte groep.
 • Bereid zijn om veel en regelmatig bij te leren en je kennis te toetsen.
 • Kunnen werken volgens strikte (veiligheids)regels en procedures.
 • Kennis van de chemische industrie is een pluspunt
 • Wat mag je verwachten?

  Een afwisselende functie in een stabiel en groeiend bedrijf in een filevrije werkomgeving. Een degelijke basisverloning met uitgebreide extra-legale voordelen.

  Een intensieve startopleiding en regelmatige vervolgtrainingen om verder te professionaliseren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier