ELEKTRISCH INSTALLATEUR (M/V)
Over Ago
Ertvelde
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de regio van Gent is Ago Technics op zoek naar een elektrisch installateur. Je voert elektrische werken uit volgens de regels van het vakmanschap.

Je krijgt jouw opdrachten door van de directie, ploegverantwoordelijke, werfleider of projectleider. De tewerkstelling kan zowel plaatsvinden in het atelier of op verplaatsing.

Tot jouw takenpakket behoort het uitvoeren van elektrische werkzaamheden zowel in de industrie en KMO als in de residentiële sector.

Je doet aan bordenbouw, automatisaties, databekabeling en dringende elektrische herstellingen. Je past technieken als tappen, boren, slijpen en lassen toe.

Af en toe komen er kleine administratieve taken bij kijken zoals het invullen van werkbonnen, leveringsbonnen, herstellingenfiches en verbeterformulieren.

Verder neem je deel aan meetings omtrent veiligheid, kwaliteit en milieu. Bij het uitvoeren van je taken hou je steeds rekening met de veildigheidsvoorschriften.

Tenslotte werk je nauw samen met de ploegverantwoordelijke, werfleider en de ondersteunende diensten.

Vereisten

De geschikte kandidaat heeft een opleiding TSO Elektrische installatietechnieken of heeft al ervaring in een soortgelijke functie.

Je beschikt over een VCA-attest en hebt een schaarlift rijbewijs en een B-rijbewijs. Verder kom je in aanmerking als je elektrische schema's kan lezen en kan optekenen.

Je kan goed werken met elektrische handgereedschappen zoals een boormachine, zaagmachine, slijpmachine, freesmachine,...

 • Je bent hands-on en bent in staat om beslissingen te nemen wanneer nodig. Je bent communicatief en flexibel ingesteld. Verder kan je zowel goed in team werken als zelfstandig.
 • Ook ben je stressbestendig en hou je het hoofd koel bij onverwachte situaties. Tenslotte kan je probleemoplossend denken.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt terecht in een leuk bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Je krijgt heel verantwoordelijkheden en een aantrekkelijke verloning.

  Het gaat om een gevarieerde functie met uitdagingen. Je werkt hoofdzakelijk in dag.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier