SERVICE MONTEUR (M/V)
Accent
Aartselaar, BE
5 dagen geleden

Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsenonderhoud en herstellingen aan poorten. Vooral sectionaal &rolpoorten. Je komt in een klein & leuk team terecht waarvooral zelfstandig gewerktwordt.

Functiebeschrijving

Uzal ingezet worden als service monteur van een heel gammaelektrische poorten op verschillende industri le locaties! U staatin voor de :

 • Onderhoud
 • Herstellingen
 • Het elektrisch aansluiten
 • Functie-eisen

  Benje een zelfstandig persoon die leergierig gemotiveerd en initiatiefnemend is? Iemand die houdt van een leuke sfeer en werken op debaan?

  Dan ben jij de geschikte persoon voorons!

  Arbeidsvoorwaarden

  BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel samen met jou degepaste job vinden. Zoek je een professioneel en ambitieus bedrijfwaar je geen nummer bent? Solliciteer dan snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier