enthousiaste all-round boekhouder - regio deinze
Randstad
Nazareth, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Ben je op zoek naar een eerste of nieuwe job binnen de boekhouding? Ben je cijfermatig aangelegd en hou je van een gevarieerd takenpakket?

Wil je bovendien bij een toonaangevend familiebedrijf in je regio werken? Dan is deze job als all-round boekhouder op je lijf geschreven.

Hoe ziet je takenpakket er uit? Je bent verantwoordelijk voor volgende zaken : - Inboeken van aankoopfacturen en financiële verrichtingen -

Opmaken en verwerken van verkoopfacturen- Voorbereiding van de btw-aangiftes- Uitvoeren van betalingen in Isabel - Debiteurenbeheer -

Opvolgen van wisselrekeningen (buitenlandse leveranciers)Daarnaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor alle administratie met betrekking tot export.

Dit betekent dat je instaat voor het volledige proces van de documentaire kredieten (creatie en opvolging). Bovendien volg je ook bestellingen op en sta je in voor de briefwisseling.

Je werkt nauw samen met de hoofdboekhouder.

qualification

Professionele Bachelor bedrijfsmanagement Accountancy - FiscaliteitHBO5 - Hoger Beroepsonderwijs Handelswetenschappen en bedrijfskunde Boekhouden -

Je beschikt over een diploma in een boekhoudkundige richting - Je kan reeds een eerste werkervaring voorleggen- Je gaat altijd nauwkeurig te werk -

Je bent een echte problem solver en neemt initiatief - Je communiceert vlot in het Nederlands en kan je uit de slag trekken in het Frans of het Engels-

Excel heeft voor jou geen geheimen Je komt terecht in een toonaangevend familiebedrijf met een heel aangename, open en directe werksfeer.

Binnen het bedrijf is er een vlakke structuur met korte communicatielijnen. Er wordt veel aandacht besteed aan het welzijn van de medewerkers door de organisatie van teambuildings en allerlei andere activiteiten.

Dit in combinatie met een aantrekkelijk salaris (tot 2700 bruto) aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 23 vakantiedagen, glijdende werkuren en een vlotte bereikbaarheid).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier